Emekli Astsubay, Okuluna Sahip Çıktı PDF Yazdır E-posta
Yazar Edip Hayte   
Çarşamba, 31 Ekim 2007

Konya'nın Akören ilçesi Çok Programlı Lisesi'ne (ÇPL) yaklaşık 600 bin YTL harcayarak ek bina yaptıran Astsubay Emeklisi Ali Aşık (53), "Kırk yıl önce sıralarında oturduğum okulumu hiç unutmadım. Bugün benim en mutlu günüm'' dedi.

Ali Aşık tarafından yaptırılan ek binanın açılışı için ilçeye gelen Konya Vali Vekili Halil Uymaz, Aşık'ın yapmış olduğu bu örnek davranışın takdire şayan olduğunu ve kendisini kutladığını söyledi.

İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Fidan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, ÇPL Müdürü Hasan Demirbağ ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Ali Aşık'ın ailesi açılış töreninde hazır bulundu. İlk konuşmayı Ali Aşık'ın yaptığı açılış töreninde herkesi duygulandıran bir konuşma yapan emekli astsubay, çocukluk yıllarına giderek sıralarını paylaştığı okulunu hiç unutmadığını ve bugün de bunu ıspatladığını söyleyerek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Astsubaylığı yanında Türkiye amatör ve profosyonel futbol liglerinde hakemlik de yaptığı bilinen Aşık, evli ve iki çocuk babası. Aşık'a onur plaketi veren Vali Vekili Halil Uymaz, ek binanın kurdelasını Ali Aşık'la birlikte keserek, yeni binanın herkese hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Yorumlar
Yeni EkleAra
orhankose - Paylaşabilene helal olsun   | Registered | 2007-12-08 09:57:43
Paylaşmayı bilmek vede gençlerin eğitimi için bir şeyler harcamak bu memlekete özde sahip çıkmak demektir.. Bu arkadaşımıza helal olsun.. Erdemli bir meslektaşımızın olması beni gururlandırdı.
janas - işte bu.   | Registered | 2007-12-08 12:29:25
işte örnek emekli Astsubay, değerli Ali Aşık.
demekki diğer emekli Astsubaylarda varlıklı olsa ülkede okul eksiği kalmazdı.Astsubayların kıymeti artık bilinmeli,hakları verilmeli.Takipteyim.
reddragon   | 88.229.191.xxx | 2008-10-29 14:01:21
helal olsun bunu orduevinden cıkmayan bir sb düşünebilirmiki....?
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Perşembe, 01 Kasım 2007 )
 
< Önceki   Sonraki >