YAYIN İLKELERİMİZ PDF Yazdır E-posta
Yazar EMEKLİ ASSUBAYLAR   
Salı, 03 Temmuz 2007

Değerli Üyelerimiz,

Yayın hayatımızın altıncı ayını doldurduğumuz bu günlerde otokontrole dayalı olarak sürdürmeye çalıştığımız yayın politikamızla ilgili bazı kuralların ve ilkelerin hatırlatılması gereksinimi doğmuştur. Bu kural ve ilkeler aşağıdadır.

Site yönetimi olarak  hedefimiz; yine oto kontrole dayalı olarak Assubay ve Ülke meselelerine katkı sağlayacak içerikteki katılımlarınızla yayına devam etmek, en az müdahaleyle sitemizin dinamik ve katılımcı yapısını sürdürmektir. Bu konuda anlayış ve yardımlarınızı bekliyoruz.

SAYGILARIMIZLA

 

EMEKLİ ASSUBAYLAR SİTESİ YAYIN İLKELERİ


1.    Bu site TEMAD’a destek amacıyla, TEMAD’ın kurumsal niteliği göz önüne alınarak, daha özgür bir ortamda TEMAD ve Assubaylık mesleğine ilişkin yasal zeminde fikir tartışması yapılması amacıyla kurulmuştur.


2.    Bu sitede hizmet verenlerin tek amacı Assubayların onur mücadelesinde gönüllü hizmettir. Bunun dışında hiçbir amacımız, hedefimiz, beklentimiz yoktur.


3.    Demokratik, laik Cumhuriyete ve Cumhuriyet değerlerine bağlı, insan haklarına, genel geçer ahlak ilkelerine saygılı olmak temel ilkemizdir.


4.    Ülkenin genel sorunlarına duyarsız kalmamakla birlikte, asıl ilgi ve çalışma alanımız Assubaylık mesleğinin layık olduğu düzeye taşınmasıdır.


5.    Bu site amacına uygun kullanılmalıdır. Kişisel polemiklerin, şahsi kavgaların arenası olamaz. Bu tarzda yazılan yazılara izin verilmeyecektir. Yasaklar suistimallerden doğar.


6.    Tüm Demokratik ve Laik Cumhuriyeti benimsemiş, bu ilkeleri savunan siyasi oluşumlara eşit mesafedeyiz.   Kimsenin yanında ve karşısında değiliz. Ancak, bize sıcak yaklaşanlara biz de sıcak yaklaşırız.


7.    Üyelik işlemlerinizi tamamladığınızda bilişim dünyası ile ilgili mevcut yasal düzenlemeler ve bundan sonra yapılacak düzenlemelerin doğuracağı yasal ve ceza-i sorumlulukları kabul etmiş sayılacaksınız.


8.    Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Site yönetimi gerekli gördüğü taktirde gerekçe göstermeden yazı veya yorumunuzu yayınlamayabilir veya yayından kaldırabilir.


9.    Assubaylık mesleğine ilgi duyuyor ve aramıza katılmak istiyorsanız, hoş geldiniz..! Bu site bir kişinin veya gurubun malı değildir. Hepimizin ortak malıdır. Eleştirileriniz, fikirleriniz bizler için çok değerli ve önemlidir.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Hikmet BOLAT - Bir arada Olmak   | Registered | 2007-07-04 07:54:50
Sitemizin Sayın Yöneticileri.

Toplumumuzu bir araya getirecek, birbirleriyle haberleşecek irtibatta bulunmalarını sağlayacak sitemize sizinle birlikte sahip çıkıyor ve destekliyorum. Selam ve saygılarımla
Hikmet BOLAT
mustafa akmese - ANLAMLI MESAJ   | Registered | 2007-07-04 15:51:38
SITEMIZIN DEGERLI YÖNETICILERI

BU ANLAMLI MESAJINIZI ÜMIT EDERIMKI BÜTÜN ARKADASLARIMIZ OKUMUSLARDIR.SIZI BÜTÜN KALBIMLE DESTEKLIYOR CALISMALARINIZDA BASARILAR DILIYORUM.
MUSTAFA AKMESE
Hakan HEZER     | Registered | 2007-07-05 16:12:37
Assubay Onur ve Gurunu taşıyan,sosyal hayatın içinde,bilgi ve kültürü ile sosyal adalet arayan meslektaşlarımızın katıldığı web sitemizin yöneticileri yazar ve okuyucularına başarılar diler teşekür ederim.
Yazdığının çizdiğinin arkasında duran CESARET ve NEZAKETLE fikir üreten,Gasp edilen sosyal haklarımızın verilmesi için mücadele eden meslektaşlarımızın çığ gibi büyüyeceği günler uzak değildir.Yeterki ne istediğimizi,nasıl ve kimden istediğimizi bilelim,gücümüzün farkına varalım.
ÖZDE ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZDEN ÖDÜN VERMEYİP,TAHAKKÜM ve GÜDÜMDEN KURTULALIM.
coşkun zenginer - bir elin nesi var çok elin ses   | Registered | 2007-07-29 07:42:59
Bu siteyi tesadüfen buldum. Site gerçekten çok güzel olmuş. Biz emekli Astsubayların dili, gözü ve kulağı olan bu siteye herkesin katılmasını sosyal, ekonomik, kültürel v.b çalışmaların tek elden hepimize ulaşmasını diler, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım.
Ersen Gürpınar - Gayemiz assubay onurudur     | Author | 2007-07-29 16:36:26
Sayın Meslekdaşlarım
Sitemizin yayın ilkeleri mynet mesaj grubu içinde geçerlidir çünki ayni gayeye hizmet eden kardeş gruplarız Yüz kişiye bir elma gösterip bunun hakkında yazın desek yüz ayrı ifade olur ama sonuç aynidir ELMA TANITILMIŞTIR Bizlerinde gayesi aynidir yıllardır önyargılar sonucu haksızlıklara uğradık tek düşüncemiz bu konu olmalıdır. Fikirlerimizi ifade ederken birbirimize tahammül ve saygı göstermeliyiz yoksa bizim istediklerimiz değilde eskiden olduğu gibi başkalarının isteklerine hizmet etmiş oluruz. Hepimiz ayni geminin yolcularıyız bu nedenle lütfen site ve mesaj grubu yönetimine yardımcı olarak yazılarımızı düşüncelerimiz ona göre ifade edelim. Hak ettiklerimizi alacağımız günlere kavuşmak dileği ile sevgi ve saygilar sunarım.
ahmetçam - BAŞKALARININ KAKKININ BAŞLADIĞ   | Registered | 2007-07-31 06:36:18
Sitemizdeki uyum ve ahenk devam ettiği sürece katılımlar artacak,fikir ve önerileriyle daha güçlenip,hedeflerimize ulaşacağız.Yalnız biraz sabırlı ve metanetli olmayı bilmeliyiz.Devamlı şekilde bardağın boş olan tarafına değil,dolu olan kısmına da bakmayı bilmeli,bardaktaki bu boşluğun yılların birikimi olduğunu ve kısa sürede doldurulamayacağını bilmemiz gerekir.Doğru yoldayız belirlenen hedefe kilitlendik,adım adım da ulaşacağız.Bu mesafeler kat edilirken,birbirimizi kırmamaya,küstürmemeye ÖZENMELİ ve HAKLARIMIZA SAYGI GÖSTERMELİYİZ.UNUTMAMALIYIZ Kİ,ÖZGÜRLÜKLER SONSUZ DEĞİLDİR,ONLARINDA BELLİ HUDUT VE KISITLAMALARI VARDIR.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

 
< Önceki   Sonraki >