ÖNEMLI AÇIKLAMA PDF Yazdır E-posta
Salı, 29 Mayıs 2007

           Sevgili emekli astsubaylar, Izmirli Temad Baskanlari olarak son günlerde toplumumuzu
tedirgin eden konularda bir açilama yapmak geregini duyduk. Kamuoyumuza saygiyla sunulur.

AÇIKLAMA

Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi Izmir Sube Baskanlari’nin 29 Mayis 2007 tarihinde Konak Sube Baskanligi’nda yapmis olduklari toplantida aldiklari ortak kararlar asagidadir:

 Ülkemizin ve emekli astsubaylarimizin sorunlarinin son yillarda giderek agirlastigini kamuoyu ile zaman zaman çesitli sekillerde paylastik. Bu durum camiamizi üzmekte, sorunlarini da derinlestirmektedir. Dernek üyelerimiz Cumhuriyet Tarihi’nin en agir ekonomik ve sosyal bunalimini geçirmektedirler. Ekonomik olarak gelirlerimiz devletin belirledigi açlik sinirinin altindadir. Geçtigimiz yasama döneminde üyelerimizin sorunlari ve verdikleri onur mücadelesinde;

1. Cumhuriyet tarihinde ilk defa kanun teklifleri-tasarilari ve soru önergeleri vererek toplumumuza samimiyetle hizmet eden, çözüm arayan Cumhuriyet Halk Partisi T.B.M.M. Grubu’na saygi ve sükranlarimizi bildiririz.

2. Gelecek yasama döneminde emekli astsubaylarin sorunlariyla ilgili çalismalar yapacak, sikintilarina çözüm üretecek parlamenterlere simdiden basarilar dileriz. Destegimizin devam edecegini bilmelerini isteriz.

22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri’nde parlamentomuzun ülke ve insanlarimizin dertlerine çare bulacak, Atatürkçü, yurtsever, ülkesini soydurmayacak, vatandaslarini ezdirmeyecek kisilerden olusacagina inancimiz tamdir. Bizler parlamentonun böyle olusmasi için tüm gücümüzle çalisacagimizi kamuoyuna duyururuz.

Biz Izmirli emekli astsubay dernekleri olarak birinci bölgeden C.H.P. Milletvekili Aday Adayi olan Em.Astsb.Osman KAÇMAZ ve Em.Astsb.Faruk ÖZEREN’i destekledigimizi belirterek siralamada üyelerimiz adina degerlendirilmelerini bekliyoruz.


Aykut ÖZER                                     Ismail AYTUG                   Ali Riza ÇAKMAK
Em.Astsb.                                        Em.Astsb.                        Em.Astsb.
Izmir Il Temsilcisi                             Konak Sube Baskani         Narlidere Sube Baskani
Karsiyaka Sube Baskani


Mahmut ÖZER                               Cafer GÜNGÖR                    Osman KAÇMAZ
Em.Astsb.                                     Em.Astsb.                            Em.Astsb.
Buca Sube Baskani                        Gaziemir Sube Baskani         Güzelbahçe Sube Baskani


Ibrahim ÖZEN                               Erdogan ÖZTÜRK
Em.Astsb.                                     Em.Astsb.
Foça Sube Baskani                        Balçova Sube Baskan V.

Yorumlar
Yeni EkleAra
YOK - DİĞER PARTİ ADAYLARI   | Registered | 2007-05-30 05:26:30
TÜM MUVAZZAF EMEKLİ ASTSUBAY ARKADAŞLAR... BU SEVGİLİ KARDEŞİMİZ ALİ RIZA ÇAKMAĞIN BU DUYURUSU ÇOK ÖNEMLİDİR... PARTİ AYRIMIMINI BOŞA ÇIKARARAK İZMİR SEÇİM ÇEVRESİNDE CHP ADAYLARINI SAKARYA SEÇİM BÖLGESİNDE MHP'DEN ADAY OLAN ASTSUBAY ARKADAŞLARA DESTEK VERELİM.. BU ÖZELLİKLE MUVAZZAF ASTSUBAYLARIN BİLGİLENDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR. BİZ KENDİ DAVAMIZI VE HAKLILIĞIMI SAVUNMAK İÇİN MHP, CHP VEYA HERHANGİ BİR PARTİDEN ADAY OLAN ASTSUBAY ARKADAŞLARA DESTEK VERMELİ, BU ARKADAŞLARDAN DA PARTİCİLİĞİ BİR KENARA BIRAKARAK BİRLİKTE MESAİ HARCAMALARINI DA SAĞLAMALIDIRLAR... MUZAFFER KUZU
hikmetgülke   | Registered | 2007-05-30 14:33:50
Adaylarımızı yürekten kutlar bütün gücümle yanlarında olduğumu bilmelerini saygılarımla arz ederim.Yine CHP bizlrin sorunlarını gündeme getirdi,Sayın BARATALI'ya da saygı ve selamlarımı yolluyorum,bizlerin sorunlarına gösterdikleri ilgi ve alakayla ne kadar ciddi olduklarını bizlere ıspatlamışlardır.Saygılarımla.
Hakan HEZER     | Registered | 2007-05-31 20:02:19
BU MUDUR?BU DUR.İŞTE TEMAD İŞTE İZMİR.
TÜM İZMİR TEMAD ŞUBE BAŞKANLARINA SAYGI SEVGİLERİMLE.
Hakan HEZER     | Registered | 2007-06-01 19:38:34
ARKADAŞLAR PARTİ GÖZETMEKSİZİN ASSUBAY ADAYLARIMIZI DESTEKLEYELİM,ADAYLIKLARI KESİNLEŞİNCE MESAİ YAPALIM.
PARTİ GÖZETMEKSİZİN DERKEN,ASSUBAYIN FİKRİ,DÜŞÜNCESİ,DÜNYA GÖRÜŞÜ YOK,DEMİYORUM...MUTKA HEPİMİZİN DEMOKRASİ İÇİNDE DEĞİŞİK DÜNYA GÖRÜŞLERİMİZ VAR.ANCAK DEMOKRASİ TAM İŞLEMİYORSA,SOSYAL ADALET VE GELİR DAĞILIMI ADİL DEĞİLSE BİZDE OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMAK ZORUNDAYIZ.GENEL MERKEZ KARARLARI İLE SİYASİ PARTİ LİDERLERİ HALKIN DEĞİL KENDİ İSTEDİKLERİ ADAYLARI GÖSTERİYORSA,SAĞ,SOL AYRIMI KALMADAN AMAÇ MİLLET VEKİLİ OLMAK VE GÖSTERMEKSE,BİZİM NEDEN VEKİLİMİZ OLMASIN.
SAYGILAR SUNUYORUM.
Ekrem BİLGİN   | 195.174.202.xxx | 2007-06-15 10:37:39
EN ÖNEMLİSİ BİR ŞEHİRDE TEMAD BAŞKANLARININ BİR ARAYA GELEREK ORTAK İKİ ADAY ADAYI ÇIKARMALARI O KADAR ÖNEMLİDİR Kİ ANLATAMAM, HAYDİ BÜYÜMENİN, KENDİMİZİ ANLATMANIN YARISINA GELDİK, BUNLARI KENDİMİZE DERS GELEÇEKTE BASANMAK YAPMALIYIZ.
yiğit   | Registered | 2007-06-15 14:01:47
BENİM PARTİM FİLAN YOK. SAYIN GÜRPINARIN DA DEDİĞİ GİBİ BENİM PARTİM ASSUBAYDIR. ASSUBAY NERDEYSE BEN ORDAYIM. CHP'NİN BİZLER İÇİN SARFETTİĞİ ÇABALARI UNUTMADIK. BİZLER VEFASIZ DEĞİLİZ. SAYGILARIMLA.
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Çarşamba, 30 Mayıs 2007 )
 
< Önceki   Sonraki >