TÜRBANA VE ÇARŞAFA AÇILIM VAR DA ASSUBAYLARA YOKMU PDF Yazdır E-posta
Cumartesi, 27 Aralık 2008

 

Doğudan batıya, güneyden kuzeye halkımızın çeşitli örf adet ve giyim tarzları vardır. Tarihimizin hiç bir döneminde milletimiz bu tarzları SİYASİ SİMGE olarak bakmadığı halde siyasetçiler oy kaygısıyla siyasi ayırım olarak görüp aralarında kavgaya varan tartışmalar yapmaktadırlar. Bu tartışmalardan milletimiz maddi ve manevi olarak çok zarar görmekte ve rahatsız olmaktadır.

Bu rahatsızlığı gören partiler açılım adını verdikleri görüş değişiklikleriyle karşı oldukları halkımızla yakınlaşma yarışına girip oylarını arttırmanın yollarını aramaktadırlar. Bunun sonucu olarak her türlü tavizi verip adeta kesenin ağzını da açarak büyük masraflara giriyorlar. Bu emek ve masrafın onlara ne kadar faydalı olacağı ve ne kadar oy getireceği hiç belli değildir.

Siyasi partilerimizin bu açılımları direk olarak biz assubaylarla hiç ilgili değildir. Bizi ilgilendiren tarafı sınırsız fedakarlıklarla görev yapan nüfusları bir milyondan fazla olan muvazzaf ve emekli assubaylarla bunların aile ve yakınlarına çözüm için sürekli söz vermelerine rağmen sürüncemede bırakarak çözümsüz bırakmalarıdır. Assubay açılımı yapmamak için hiç bir gerçek bahane yoktur. Çünkü bir siyasi parti veya bir insan BİR ŞEY YAPMAK İSTERSE MUTLAKA BİR YOLUNU BULUR, YAPMAK İSTEMEZSE BİNLERCE DE MAZERET BULUR. Yüreklerinde devamlı olarak mağduriyet acısını hisseden bu meslek mensupları, ileri sürülen boş ve geçersiz mazeretlerleri görerek siyasi partilerin sorunu çözmek istemediklerini gayet iyi anlamaktadırlar.

Vijdani, insani, kanuni ve anayasal görevleri olarak başta iktidar partisi olmak üzere mecliste temsil edilen tüm siyasi partiler DERHAL BİR ASSUBAY AÇILIMI YAPARAK BİZİM SURUNLARIMIZI ACİLEN ÇÖZMELİDİRLER. Benden söylemesi aksi takdirde bu dünyada rüyalarında, ahirette de cehennemde assubay ve ailelerinin yüreklerindeki yangınla yanar, şehit assubayların kanlarıyla da boğulurlar.

Bu felaketten kurtulmanın tek yolu insani, vijdani, kanuni ve anayasal görevleri ve ettikleri yeminin gereği olarak ASSUBAY AÇILIMINI ACİLEN YAPMAKTIR.

Saygılarımla.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cumartesi, 27 Aralık 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >