ASSUBAYLARIN HAKLARI YILLARDIR"RESMEN" HAPSOLUNDU. PDF Yazdır E-posta
Yazar ahmet   
Pazartesi, 03 Kasım 2008

 Active Image

 ASSUBAY HAKLARI YILLARDIR "RESMEN " HAPSOLUNDU.

Değerli arkadaşlarım;

 2002 yılından bu yana HAKLARIMIZA İPOTEK KONULMUŞ,HAKLARIMIZ ADETA  MAHKÜM EDİLEREK,HAPİSLE CEZALANDIRILMIŞTIR.ASSUBAY CAMİASI OLARAK YILLARDIR "HARAÇ" DEĞİL HAKLARIMIZI İSTEDİK.

GEÇMİŞİMİZDE MUKTEDİR İKEN,ÖLÜMÜNE HİZMET VERDİĞİMİZ BU CAMİADAN AHDE VEFA beklememiz yanlış mıdır?Hata mıdır?KURUMUMUZA GÜVENMEYECEĞİZ DE KİME GÜVENECEĞİZ.YOKS GÜVENMEYELİM Mİ?

Belirtilen tarihten bu yana tüm KAMU personeline İYİLEŞTİRMELER yapılarak PERSONEL EKONOMİK YÖNDEN günün şartlarına ve  ENFLASYONA dayanacak hale getirilirken,TSK nın ayrılmaz parçası olan ASSUBAYLAR bu HAKLARDAN mahrum kalarak,mağdur edilmişler,ENFLASYON canavarının kucağına bırakılarak,gelirleri AÇLIK SINIRININ altına itilmiştir.

MSB lığı  kuruluşunda TSK personelinin haklarını aramak ve korumak için görevlendirilmiş olan MÜŞTEŞAR(KORGENERAL),diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı çalışmalarla personelin elde ettiği kazanımları ASSUBAYLARIN KAZANIMI  için UYGULAMAMIŞ bulunduğu MAKAMI TSK nın sadece SUBAY kesimi için değerlendirmiştir.Assubayların bu dönemlerde ki kayıpları hiç düşünülüp, değerlendirilmemiştir.

Bu dönem içinde ASSUBAYLARIN maaşlarının KUŞA ÇEVRİLMESİNE sessiz kalınmış, kazanımlar açısından TSK(TÜRK SUBAY KUVVETLERİ) haline getirilmiştir.

Sn Müşteşar bu dönemde,Assubayların HAKLARINA SAHİP ÇIKMAYIP,KAMU personeliyle,MAAŞ farklarının açılmasını engellemeK İÇİN BİR ÇALIŞMA yapmayan tavırlarıyla ASSUBAYLARI TSK içinde kabul etmeyerek AYIRIM YAPAR hale gelmiştir.Bu şekilde davranması için bir yerlerden EMİR ve TALİMAT MI almıştır?

TSK Subayı,Askeri memuru,Assubayı,Uzmanı,Erbaş ve Erleriyle bir bütün olduğuna göre,böyle bir uygulamaya neden FIRSAT verilmiş,yıllardır yapılan yanlıştan dönülmemiştir.Bu dönem içerisinde;

Assubay haklarının kazanımı konusunda yapılmış,yasalaşmış bir çalışmaları olmuş mudur?Bir örnek göstermeleri MÜMKÜN MÜDÜR?

Assubaylar kadar HAKLARINDAN MAHRUM BIRAKILAN,MAĞDUR EDİLEN BAŞKA BİR SINIF VARMIDIR?BU KONUDA BİR ARAŞTIRMA YAPARLARSA BELKİ YÜZLERİ KIZARIR DA YANLIŞLARINDAN GERİ DÖNME BASİRETİNİ GÖSTERİRLER.Çünkü KAMU personeli içinde SAHİPSİZ,BAKANSIZ kalan, HAKLARI ARANMAYAN TEK SINIF,ASSUBAY SINIFIDIR.

Bizler camia olarak hala TSK ya güveniyoruz ve bu kurumun GÜVENİLECEK kurum olduğunu düşünüyoruz.Bu kurumun AHDE VEFA beklentilerini BOŞA çıkarmayacağını düşünüyor ve öyle de görmek istiyoruz.Ama bu yapılırken TSK nın SADECE subay kuvvetleri olarak değil bir bütün olarak  değerlendirilmesini ÖZELLİKLE görmek istiyoruz.

GENKUR BŞK SAYIN BAŞBUĞDAN HALA ÜMİTLİYİZ.CAMİA OLARAK AHDE VEFA BORCUNU DÜŞÜNÜP,BUNA SADIK KALACAĞINI GÖRMEK,İNANMAK İSTİYORUZ. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Salı, 04 Kasım 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >