Endişelerim ! PDF Yazdır E-posta
Perşembe, 30 Ekim 2008

 Active Image

 

     Değerli Arkadaşlarım,            

Bu yazımı belki bir değer yargısı oluşturur diye kaleme almaya çalıştım."Biz hepimiz biriz, biz bu güzide toplumun bireyleriyiz " sloganıyla yola çıkmıştık. Sayısız toplantılarımızda hep aynı diktelerle pekiştirilen bilinçlerimiz aynı zamanda yapılan tamamen zıttı davranışlar, yapılaşmalar, birliktelikler ve derin kulisler sonucu içten içe sömürülen değerlerimizle bizleri bölüp derin umutsuzluğa sürüklemiştir.

 

Her şeye rağmen bu seçime kadar yapılanları görmezlikten gelmeye çalışarak yutkunmuş, birlikteliğimizin bozulmamasına özen göstermiştik. Ta ki her şey artık sona yaklaştığımız Yönetim Kurulu diye adlandırılan bizleri onurlandıracak, güzellikler katacak diye baktığımız bu grubu oluştururken, birden kişisel egolar ön plana çıkıp her şeyi açığa vurdu. Tümüyle kabaran bireysel açlıkla her şeye sahip olma duygusu akıl almaz bir şekilde öne çıkarak umutlarımızı söndürmüştür.


Blok veya tercihli seçim hiç fark etmezdi. Gerçekten düşünülen ilkeli birliktelik sağlanıp herkesin onayladığı bir grup oluşturup toplumun onayını alabilseydi.
Oysaki kullanmanın inceliğini öğrenip bunu profesyonelce uygulayabilen beyinler maalesef kullan at taktiğini uygulayıp bundan bir zafer çıkartabilmişlerdir. Hiç mi? düşünülmez bu yolda galip aslında mağluptur.


Sözü uzatmak beyhude! Her şeye rağmen yanılgının bizle kalması dileğiyle, seçilen bu gruba başarılar diliyor kendilerini kutluyorum.


AYDIN AKSU

Yorumlar
Yeni EkleAra
ahmetçam - YAPILACAK TEK DOĞRU İDİ.   | Registered | 2008-10-30 09:10:00
Sayın AKSU
Dillendirip üyelerimizin önüne getirdiğiniz konu YAPILMASI VE SEÇİLMESİ GEREKEN EN DOĞRU YOL VE KARARDI.Bunun olabilmesi için ÖNYARGISIZ olarak yazdığım yazılarımda bu konuyu dile getirdi.Ama üzülerek söylüyorum,herkes kendisine uygun olan taraftan tutarak yazımın bazı kısımlarını ESNEKLEŞTİRDİ,nasıl olacağını bana sordular.
KEŞKE ELE ELE GÖNÜL GÖNÜLE SANDIĞA BİRLİKTE GİDİLİP,BİRLİK VE BERABERLİK EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILIP,GÖRMESİ GEREKENLERE,OLUŞACAK GÖRÜNTÜYÜ GÖZLERİNE GÖSTERE GÖSTERE SOKABİLSEYDİK.
Ama maalesef BİZE yine HÜSRAN,YİNE BÖLÜNME VE PARÇALANMA DÜŞTÜ.İNŞALLAH BU KADARLA DA KALIR.Sevgi ve saygılarımla.
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cumartesi, 22 Kasım 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >