KIVILCIM.... PDF Yazdır E-posta
Yazar MEHMET ALİ KILINÇ   
Çarşamba, 19 Mart 2008
       KIVILCIM….  

             GEÇEN YIL, BU YIL...

  Bir yandan sitemiz geçen hafta teknik arıza yaptı...

   Diğer yandan  mesaj grubumuzda bir sessizlik var sanki üzerimize ölü toprağı serpilmiş gibi. Tam burada bu  sessizlik neden acaba  derken, geçen yıl bu hafta sitemiz ve grubumuzda ne gibi bir değişiklikler olmuş sorusu aklıma geliverdi. Geçen yıl bu günlerde mesaj grubumuzda ve sitemizde olanları hatırlamaya çalıştım.Hafızamı yokladığımda anımsayabildiklerim şunlar. Geçen yılın  rakamlarını tam olarak söyleyemiyorum, ama hafızam beni yanıltmıyorsa, sitemizin ve mesaj grubumuzun üye sayısı dört yüzlerde.  Bu gün bu rakamlar geçen yıla göre üçe katlanmış durumda. Sitemizde bulunan yazıların okunma sayısındaki yetersizlik umut kırıcı olsa da sitemizin günlük  ziyaretçi sayısı zaman zaman  geçen  yılın yedi sekiz katına çıkıyor. Yani kısaca çoğalmışız, ama  güçlendiğimizi söyleyebilir miyiz bilmiyorum.  Bu platformlarda sayımızın artmasının  gücümüze yansıması konusunda umutlanmak istiyorum. Sorunlarımızın çözümünde ilerleme sağlamış mıyız? Hayır. Ama sorunlarımızın çözümünün bizim dışımızda olduğunun ve bir yıl gibi kısa bir sürede çözülemeyeceğinin, zaman alacağının  zaten  bilincindeyiz.

      Ama geçen yıl sanki  bu yıla göre biraz daha aktifmişiz gibi geliyor. Geçen yıl bu günlerde, sitemizin sohbet odasında ve mesaj grubumuzda  sorunlarımızla ilgili gazete ilanı konusunu pişirmek için kıvılcım çakmış, mutfakta onun hazırlıklarına başlamışız...

     İşte tam burada tekrar bu aşırı sessizlik  nedendir acaba diye düşünürken, gönülleri assubaylık sevdasıyla dolu meslektaşlarımız   Kenan Saka ve Aziz Saydam'ın, Asssubay  onur mücadelesine katkıda bulunabilmek için acaba bir şeyler yapabilir miyiz sorusuna cevap aramak üzere yapacakları toplantının çağrısını aldım. Biraz umutlandım.        

Çağrı şöyle:

 

     " SAYGIDEĞER MESLEKTAŞLARIMIZ,

UZUNCA BİR SÜREDİR DEVAM EDEN EMEKLİ ASSUBAY ARKADAŞLARIMIZI TANIŞTIRMA VE KAYNAŞTIRMA AMAÇLI TOPLANTILARIMIZIN 26 NCISINI AŞAĞIDAKİ ADRESTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ. KEÇİÖREN-ETLİK-AYDINLIKEVLER-HASKÖY-TELSİZLER-DIŞKAPI VB. YAKIN SEMTLERDE OTURAN VE TOPLANTIYA KATILABİLECEK MESLEKTAŞLARIMIZI DAVET EDERSENİZ ASSUBAY ONUR MÜCAADELESİNE KATKIDA BULUNMUŞ OLACAKSINIZ.

21 MART 2008 KEÇİÖREN TOPLANTISI

SAAT 19.00 DA KAMİL OCAK MAH. KAMİL OCAK SOK.NO:35 KEÇİÖREN-ANKARA, ÇANKIRI-ELDİVAN-GÖLEZ KAYI KÖYÜ DERNEĞİ (ADRES ANLATIM; ESENBOĞA YOLU, FRUKO FABRİKASININ ÖNÜNDEKİ TRAFİK IŞIKLARINDAN ANKARA YÖNÜNE GERİYE DÖNÜLECEK, 2 . SOK.DAN SAĞA DÖNÜLECEK)
NOT: ÖZEL ARAÇ PARK SORUNU YOKTUR.

İmza:

YENİ OLUŞUM ANKARA PLATFORMU."

      

       Gönülleri Assubaylık sevdasıyla dolu olanlara, Assubaylık onuruna katkıda bulunmak için çabalayanlara  selam olsun. Dileğim geçen yıl bu günlerde sitemizin kahve sohbeti köşesindeki sohbetlerin gazete ilanını eylemimize kıvılcım olduğu gibi, bu  yıl da bu toplantılar önümüzdeki seçim döneminde site mesaj panosunda sansür uygulanmayan,  meslektaşlarımızın birbirleriyle  haberleşmesini engellemek üzere mesaj panosuna mail adreslerini koyabilen, her gün her olaya  önümüzdeki seçimi nasıl garantileriz acaba diye bakmayan, her fırsatta,  her platformda camiama daha  fazla nasıl katkıda bulunurum acaba sorusunun cevabını arayan  bir Temad yönetiminin oluşmasına katkıda bulunması. Umarım bu toplantı bu temennimin  ilk kıvılcım olur. Saygılarımla.....

MEHMET ALİ KILINÇ 
Yorumlar
Yeni EkleAra
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Salı, 22 Nisan 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >